چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۹۴۳۹
تاریخ انتشار : ۳۵ : ۱۱ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

موسیقی جهان در هفته ای که گذشت،شاهد اتفاقات ریز و درشت بسیاری بود که برخی از آنها توجهات بسیاری را به خود جلب کردند. با هم نگاهی به اخبار برگزیده موسیقی جهان در هفته ای که گذشت می اندازیم.

خواننده انگلیسی، همکاران خود را در آلبوم جدید خود معرفی کرد

خواننده مطرح انگلیسی در کنار تور خود، همکاران آلبوم جدید خود را هم معرفی کرد.

به گزارش latimes، اِد شیران خواننده مطرح انگلیسی در هفته ای که گذشت علاوه بر تور اروپایی خود در کنفرانس مطبوعاتی فیلمی به نام "دیروز" (Yesterday) که خود شیران هم در آن نقش آفرینی می کند هم شرکت داشت. به همه اینها حضور در آگهی های تبلیغاتی سس کچاپ " هاینز" هم باید اضافه کرد.


رونمایی از همکاران اِد شیران در آلبوم جدیدش |  جاستین بیبر علیه تام کروز!

اما این تمام فعالیت های شیران نیست. روز سه شنبه شیران از آهنگ های مشترک خود در آلبوم 15 آهنگی به نام "پروژه همکاری شماره 6" (No. 6 Collaborations Project) رو نمایی کرد. در این آلبوم شیران با طیف متنوعی از خوانندگان دیگر از امینم و فیفتی سِنت تا برونو مارس ، کریس کلاپتون همکاری داشته است.

در اواخر ماه مه، شبران لیست آهنگ های این آلبوم را در اینستاگرام منتشر کرد، اما نام بسیاری از هنرمندان برجسته را در آن خالی گذاشته بود. "پروژه همکاری شماره 6" قرار است 12 جولای به بازار عرضه شود.

اقدام جالب یوتیوب در مورد موزیک ویدئوهای قدیمی این سایت

وب سایت یوتیوب در اقدامی تحسین برانگیز موزیک ویدئو های قدیمی برخی از خوانندگان مطرح را با کیفیتی بالاتر در این وب سایت منتشر کرده است.

رونمایی از همکاران اِد شیران در آلبوم جدیدش |  جاستین بیبر علیه تام کروز!

به گزارش cnet، یوتیوب این ویدئو ها را با کیفیت HD منتشر کرده است. در بین خوانندگانی که ویدئوهای آنها دوباره و با کیفیت بالا منتشر شده نام های متنوع و گوناگونی دیده می شود. گروه The Beastie Boys، لیدی گاگا، جانت جکسون و مگادِث از جمله خوانندگان و گروه هایی هستند که در بین 100 موزیک ویدئویی که ترمیم شده و دوباره با کیفیت بالا در یوتیوب منتشر شده اند، حضور دارند.

سایت یوتیوب در بیانیه ای اعلام کرد: موزیک ویدئو های بزرگ به مانند آثار هنری همچنان نفوذ خود را در بین نسل های مختلف حفظ کرده اند و مانند نقاشی های بسیار با ارزش و مجسه های موزه ها نیاز به دوست داشتن دارند.

انتظار می رود تا پایان سال 2020، نزدیک به 1000 موزیک ویدئو از این نوع در یوتیوب بارگذاری شود.

مدیر یو اف سی: جاستین بیبر علیه تام کروز ! بله ممکن است

مسئولین مسابقات UFC اعلام کردند که مانعی برای برگزاری مبارزه بین خواننده و بازیگر مطرح آمریکایی وجود ندارد.

به گزارش foxnews، بعد از اینکه جاستین بیبر خواننده کانادایی و پرحاشیه در توئیتی اعلام کرد که حاضراست در مقابل تام کروز بازیگر مطرح سینمای آمریکا در مسابقات UFC مبارزه کند، دانا وایت (Dana White) مدیر برگزاری این مسابقات به طور تلویحی اعلام کرد که این اتفاق دور از ذهن نیست.

رونمایی از همکاران اِد شیران در آلبوم جدیدش |  جاستین بیبر علیه تام کروز!

وایت اعلام کرد: گاهی می خواهید چیزی جالب بگویید ... بسیاری از مردم در مورد مبارزه با کسی در UFC یا چیزی شبیه آن صحبت می کنند. صحبت این که آیا ممکن است بازیکنان NFL یا افراد مشهور در این مسابقات مبارزه کنند زیاد اتفاق می افتد. من آن توئیت را مثل هر کس دیگری دیدم و به آن توجه زیادی نکردم.

بیبر در توئیتی اعلام کرده بود:" من می خواهم با تام کروز در رینگ هشت ضلعی مبارزه کنم. تام اگر مبارزه نکنی، ترسیدی و هرگز فراموشش نمی کنی. کی حاضره مبارزه کند؟

با این همه بیبر روز چهارشنبه اعلام کرد که آن تئیت فقط یه توئیت اتفاقی بوده است.

Ultimate Fighting Championship که با نام اختصاری یواف‌سی (UFC) شناخته می شود، یک سازمان برگزاری مسابقات هنرهای رزمی ترکیبی است که در سال۱۹۹۳ تأسیس شده است. یواف‌سی بزرگترین سازمان برگزارکننده مسابقات MMA هنرهای رزمی ترکیبی و میزبان بهترین مبارزان این رشته به شمار می رود.


منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳